Rólunk

Miért pont minket válassz?

Szeretnénk, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb, legideálisabb menyasszonyi ruhát.

A kölcsönzőkkel ellentétben nem kell visszasietned a ruhával az esküvő utáni pár napban, hiszen nálunk saját ruhát vásárolhatsz!

Gabi és Andi

La Couture

Az álomruhának sok szempontnak kell megfelelnie.

Ebben leszünk a segítségedre. 

Megkeressük melyik fazon áll legközelebb az egyéniségedhez, az alakodhoz, a helyszinhez, és persze az is fontos, hogy mennyi idő áll a rendelkezésünkre, hogy elkészitsük a ruhádat! 

Ha S.O.S. lesz az esküvő, mi ebben is segitünk. Ha több helyszinen, több időpontban tartjátok az esküvőt, nálunk ez is lehetséges.

Úgy segítünk ruhát választani, hogy az a megfelelő kiegészítőkkel, kis változtatásokkal, minden helyszínre megfeleljen. Például többféle szoknyával, uszállyal, boleroval hatalmas változtatásokat tudunk létrehozni bármelyik ruhán. ​

Ha lesz polgári esküvőd, templomi és pár hét múlva szeretnél egy romantikus szertartást valamelyik egzotikus szigeten vagy tengerparti városban, átvarázsoljuk a ruhádat, hogy mindenhol gyönyörű légy!

Egy alapruhához tudunk készíteni többféle szoknyát, amit egy-egy patenttal egyszerűen fel-levehetsz, vagy egy csipke bolerot, amely gyönyörű egy templomi esküvőhöz, vagy egy egyszerűbb tüllből készült bolerot pedig felvehetsz a tengerpartra. ​ Sok-sok ötlet közül választhatsz! A ruha kombináció megfelelő lesz majd az összes helyszínre.

Trimexbaby alkalmi babaruhák

Ha az esküvőn egy-egy csöppség is részt vesz és szeretnél neki is szép és különleges exkluzív babaruhát, nálunk azt is megtalálod. ​

Baby és kislány alkalmi ruháinkat is minőségi csipkéből és bababarát anyagokból készítjük.

2018 - La Couture Esküvői Ruhaszalon

Készítette: